Monday, March 19, 2012

Cuci-cuci The Musical last Kopek



Akhirnya impian ku tercapai jua.. (^_^)V.

Last weekend; Ona, ila, Posh, slide & aku gi tgk teater musical nie kat Istana Budaya.. actually dr yg first season lg aku teringin nak gi tengok.. tp x berkesempatan..

Yang si Ona laks, asyik datang kat aku dan bercerita betapa bestnyer teater musical Hans Isaac nie; tp x pernah ajak pegi tgk sesama.. bikin hati panas sajer.. baik takyah cerita.. hehe (^^")..

So kebetulan aku turun KL.. makanyer merancang plan baik punyer bersama mereka.. Thanx a lot kat korng ber-4 sbb telah merealisasikan impian ku untuk bertemu Hans Isaac (^^,). Sayang korg!



with Hans.. (*me muka sgt excited (^^")..)


Ermm.. Macam x perlu la kot buat synopsis-nya kat sinie.. sbb teaternyer dah habis pun.. dan rasa²nyer hampir semua org kat mesia nie tau jalan cerita cuci-cuci the musical nie, kan?..

Tp sesungguhnya, teater nie mmg sgt sempoi dan klaka ya amat!.. dr mula start dah gelak sampai berlinang air mata, dek penangan C-Koma-Di-Atas-Tan (Nabil); Jojo (Awie); Fairil (Afdlin Shauki) dan Khai (Hans Isaac)..



A few scenes semasa teater berlangsung


Oh!.. walaupun org kata Adiba dulu lebih besh.. tp biler tgk Dina perform, tak kurng hebatnyer.. nak-nak masa dier tarik suara dier time nyanyi dengan baju Friday nite tue.. siyes sedap suara Dina.. Superb! ..

Ermm.. Suara Awie pun sgt pleasant to hear.. selama nie dengar kat radio mcm x best pun.. ha-ha-ha (^^’).. Sowie Posh.. Gome-gome (^^”)..



Setelah teater tamat


..and niat asal nak jumper Hans jer.. tp biler dtg tgk teater.. sekali Douglas Lim pun jadi salah sorg drpd pelakonnya.. heheheh.. Hip!-Hip!-Horey!!.. Hip!-Hip!-Horey!! Hontoni Tanoshi desu!! (^,^)..



..with Douglas Lim (^.^)

//sorry posh.. terpaksa crop gambar nie.. spy hanya tinggal I dan En. Douglas Lim jer dlm satu frame (^^").. hahaha.. lalalala.. (^o^)..


4 comments:

ahLia teeeetttttt..... said...

untung la..

NedLi Sakurai said...

te-hee(^__^)

cekkeya said...

waaaa, best best. *jelesjeles* ahahha

NedLi Sakurai said...

hehee.. mmg nak kasik semua jeles (^^").. tp tue laa.. xder dah teater nie nanti.. Hans kata nie yg last punyer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...