Saturday, May 14, 2011

Cerita Pasal Konvo..



Dua hari lepas aku konvo.. jubah pun dah pulang dah kelmarin (^_^).. tp masih rasa sgt happy.. kokoro pun masih lagi doki-doki.. (^^')haha.. Sebabnya.. Yang Dipertuan Agong yg sampaikan scroll hari tue.. sugoi ne~? (^_^)..


erm.. ( ^_')

agak kelu lidah untuk berkata2 (read: kaku jari untuk menaip).. so kiter tgk gambar jerlah. Gambar-gambar di hari konvo..



bersama rakan2 sekuliah.. berbaris untuk masuk dewan


sementara menunggu org lain amik scroll (^_^)v..


Sebahagian drpd rakan-rakan IS770 (2009/2010)..


..bersama Mira di luar Dewan Agong Tuanku Canselor


...aweks konvo


..bersama Yus, Mira, Izah dan Hajar


.. mortarboard-throwing moment


..with emak and ebah (^_^)


8 comments:

cekkeya said...

congratsssss kak ainiiiii ;)

jelesnya, dah la konvo kat dewan baru, agong plak tuh sampai kan. ;p orang dulu konvo kat dewan sri budiman tuh jek ;))

NedLi Sakurai said...

Thanx yan.. (^_^)v.. sgt berbangga sbb dpt berkonvo di bangunan baru. Dulu time degree pun konvo kat bangunan baru gak.. (bangunan yg baru dibaiki selepas terbakar (^^')..).. dan lebih berbangga bila Yang Dipertuan Agong plaks yg berikan scroll.. huhuhu terharu pun ada nie (^-^)..

ckin chong said...

tahniah kak ainie..tahniah jugak dekat saya..hehe..konvo berasama2 kak ainie..huhuhuhu...

wish u all d best.. :-)

mmuah..jumpa kat opis..hehehe

NedLi Sakurai said...

thanx and tahniah untuk ckin juga..

btw.. sebut jer satu opis kiter nie..tp susah betul nak berjumpa (^_^)

whooz said...

tahniah! berdebar giler kan berdepan dengan agong :D

NedLi Sakurai said...

Whooz.. sgt! haha.. tgn siap sejuk cam air batu.. hahaha muka jer cam xder perasaan tp dlm hati berdebar2. bimbang tersadung kain dan terlanggar protokol (^^' )..

Anonymous said...

tahniah ned. bangganya akak tgk. sibuk sibuk g bercuti tp masih maintain prestasi yek. eh! kak bis nak tanya, sbb blum pernah hadiri konvo kan, kenapa awak sorang je pakai selendang pink? awak dpt anugerah dekan ker?

kak ^bis ler ni^

NedLi Sakurai said...

Kak bis, Thanx (^_^).. selendang pink tue untuk penerima anugerah sarjana cemerlang.. bkn saya sorang, ramai gak yg lain dpt sama (^_^). Alhamdulillah.. rezeki dimurahkan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...