Tuesday, April 05, 2011

Sedetik Lebih


Abg Nuar mmg suker tau.. buat org rindu gila then after few years baru nak dtg mengubat hati yg lara.. haha (^^' ).

Tapi anuar Zain mmg cenggitue.. peram lelama.. then keluar ngan lagu giler2 menusuk kalbu.. buat org hanyut dan giler bayang.. then angau.. makan x lalu.. tido x cukup.. mandi x sabun.. (^-^)v


Erm.. Memula tue mcm malas jer nak up kan lagu sedetik lebih nie kat blog.. sbb mcm dah ramai sgt kot org up, terutamanya kat FB.. tp xleh tahanlah.. panahan cinta dan getaran di jiwa sgt kuat dan mendalam.. haha(^o^)..


oh! (O_o)..





Sedetik Lebih- OST Merong Mahawangsa
Setiap nafas yang dihembus..
Setiap degupan jantung..
Aku selalu memikirkanmu..

Dalam sedar dibuai angan..
Dalam tidur & khayalan...
Aku selalu memikirkanmu..

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang..
Barulah terasa ku bernyawa...

Kasihku ku amat mencintai kamu..
Kerana kau beri erti hidup..
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya..

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan..
Ku bersyukur adanya kamu..

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia..
Asal masih adanya kamu..



--------------------------------


Official MTV of OST Merong Mahawangsa - Sedetik Lebih from krustudio



oh!(o_O).. dlm klip video lagi kakkoi.. kru mmg terbaik!




//Jom carik CD jom!


4 comments:

amoi said...

lagu dia meremang bulu roma kan?mendayu2..huhuhuh...ai loike...

NedLi Sakurai said...

kan.. best kan? hahaha.. punyer la best suara abg nuar, sampai goosebumps.. (^_^) mcm tgk citer seram laks (^^' )

whooz said...

tak minat dia pun, tapi lagu2 dia sedap!

NedLi Sakurai said...

sebab aper x minat abg nuar whooz? sbb isu g** tue ker? (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...