Saturday, April 02, 2011

Gantz the Movie..



Nak sgt tgk movie nie..

Walaupun x pernah baca komiknya (movie ini adalah adaptasi drpd komik popular di Jepun) tp nak juga tgk sbb Nino the milky-milk-skin blakon dlm movie nie (^^,). Suki!







huhu.. comelnya buat mulut cenggitue..
nino kawaiii!!!..(^^,)

mmg bleh tergelempiangan kalo tgk lelama (^^' )


Gantz keluar khamis nie kalo x silap.. 7 April 2011. X sabarnya nak tgk Nino in black tight berlari-larian mengejar alien (^^' ).. bak kata uda-chan.. sila tgk dua kali movie nie; sekali untuk diri sendiri, sekali lg untuk dia.. haha.. (^o^)


huhu.. excitednyer.. first time Arashi masuk Mesia..


//Uda.. camner nak mintak budak kaunter tiket GSC kat EC Mall bagi poster dan lifesize cardboard cut out tue?? Gantz x kuar kat kuantan ler.. huhu (T,T)..

2 comments:

huD said...

dang!! kuantan GSC sangat RACIST~!!
nnt glaa tgk kat KL, GSC tayang seminggu jerk uhuhuhu sampai ati
T-T
TGV lglaa, takdek lgsung kategori other foreign movie huhuhu camne industri perfileman jepun nak maju camni :P
kekekke emo tak bertempat ne :)
TGV ade kategori ; mandarin, kantonis, tamil, bollywood, malay, indonesia and english jerk. apekah? jom komplen jom hahahhaa XD

p/s ; L dlm death note pun ade >:) yummy~~ hahaahah

NedLi Sakurai said...

hahaha.. xder request dr penonton mesia kot(^_^).. tue yg tayang kat 4 panggung jer.. sian Kazu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...