Thursday, December 30, 2010

Bila Cinta- ost Lagenda Budak Setan


aku mmg membesar dgn novel-novel ahadiat akashah.. dan aku.. huhuuu.. gome ne~ uda-chan, i just can't help myself.. FK do look kiyut dlm nie.. eh` (^^').. gome ne~ dong!dong! (^^\)..


oh! ( ^.')..

walaupun aku sgt suka kisah lagenda budak setan, kisah cinta agung kasyah & ayu nie kan.. tp movie nie sgt mengecewakan aku; mmg la asyik nangis jer bila tgk movie nie hari tue.. tp itu semua kerana lakonan que haidar yg sgt berkesan..

scene menangis pegang bunga di balik pokok adalah sgt menyayat dan merobek hati.. huhuu.. aku rasa cinta azmi lebih tulus & mendalam.. cumanyer dier sakit jiwa (^^i)..

oklah.. berbalik kpd ost movie nie.. saya suka (^_^)v. Selamat mendengar dan semoga terhibur..





Gio – Bila Cinta

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan




// FK looks like someone that i adore *wink*wink (^-^)

3 comments:

dropmental said...

aini... i think i know u admire sangat FK dalam cerita nih... hoho he looks like WB laaa waktu dia dah jadik baik... kan kan kan???

~tetiba rasa sedih dan rindu plak sob sob

dropmental said...

ops sorry... i din notice ur last sentence hehe... but well, he is indeed looks like him... :):):)

NedLi Sakurai said...

t-hee.. *Malu (>_<)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...