Monday, November 29, 2010

My sho-kun lives so genki..


suki!.. shokun dah sihat semula.. sblm nie so skinny.. suki!..suki!..suki!! lelaki kalo skinny2 sgt mcm x comel laa.. ne~.. sila kekal sihat sebeginie yer.. suka suki jer paksa org jadi gemuk (^^i)



My shokun with Aiba san..

Aiba: Tgk nie.. dier dah semakin menebal
Sho: Sbb tue saya pakai baju jalur ke bawah; nampak lbh kurus.. eheh (^^')

~pengaplikasian ilusi optik yg agak berkesan.. (^^!)

-----------------------------


Oh!chubbynyer pipi.. geram nak cubit.. (^^')

Ay kachak luar kachak dalam kachak dengar sini.. Kalau kachak senyum kachak mesti kachak lagi... Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit.. Kalau tak ada pun orang still nak cubit-cubit.. ha ha ha ha ha.. (^^i)..


// meroyan mode

4 comments:

huD said...

chubby cheek sho takleh lawan chubby cheek ohchan ne haha sbb sho ade dagu botox :P

chubby cheeks are suppose to be mcm ni http://img143.imageshack.us/img143/6476/soda2010.jpg
ni http://img808.imageshack.us/img808/7995/sterimaz0042.png
ni http://i202.photobucket.com/albums/aa293/hirotoholic/duet_08.jpg
ni http://img24.imageshack.us/img24/4558/7mjyx.jpg
ni http://img16.imageshack.us/img16/5728/5snapshot20100410142646.jpg
ni http://img526.imageshack.us/img526/9720/5tumblrl7yylxenlh1qa5ih.png
ni http://img16.imageshack.us/img16/2229/birthdaygrin2.png
ni http://img815.imageshack.us/img815/7670/kingohnopout.png
ni http://img15.imageshack.us/i/vlcsnap3486423kf5.png/
ni http://img25.imageshack.us/img25/364/makingoutwithhishotself.gif (oh silap, ni maybe chubby butt cheeks ne ahahahahha *hentai mode*)
ni http://img190.imageshack.us/img190/2895/0000z520.gif
ahahahhaha gomen, tak tertahan, rs cam nak letak sume2 satu folder ni ahahahaha sile check satu2 ne :P

NedLi Sakurai said...

Sila buka blog sendiri yer untuk load gambar-gamabr ochan anda ~ nada-nada jeles sbb chubby cheeks shokun tidak cukup bulat (^^i)

huD said...

baik!!! hahahaha

NedLi Sakurai said...

bukak satu site khas untuk arashi Da! (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...