Monday, August 02, 2010

Berakhirnya Sebuah Summer Holiday..


Alhamdulillah, dan sampai Malaysia dengan selamat..

Kitorng balik sini last Sunday (27 June 2010).. Hari tue, pepagi buta dah kena pegi Aberdeen Airport.. Uda yg hantarkan dan seperti biasa, perlu timbang semua beg yg ada.. kebetulan dpt akak kaunter yg agak cerewet.. kitorng terpaksa kemas semula beg-beg dan bungkusan yg nak dibawa balik.

Takleh lebih dr 20kg setiap item.. Ala.. lebih 2-3 kg jer pun.. akak tue jer yg terlebih dedikasi (^_^) hehe.. takperlah dah itu kerja dier.. Tapi flight balik kali nie sgt smooth. Transit di Amsterdam pun xder delay-delay dan tak mcm masa aku balik thn 2007 dulu.. siap ada kekecohan beg tanpa tuan yg dikhuatiri ada bom masa transit di Airport Heathrow (^^,)..

Oh! Cumanya kami bertiga agak menjadi tumpuan skit sbb mengangkut bungkusan yg dibalut kemas mcm besday present (^^' ). Semua org tegur maknya parcel tue.. termasuk abg2 cabin crew. Barang2 kaca untuk mak tue, kitorng bungkus leklok mcm dibalut ngan pembalut hadiah.. Parcel tue besar sgt, bila pegang di tangan hampir tutup muka (^^!).. tue yg menarik perhatian semua org..

Selepas lbh kurg 13 jam dlm flight MAS we all pun sampai di KLIA.. Since bah dan abgwan masih blum sampai.. so tolong-tolong Nana kemaskan beg dier.. Nana perlu naik flight ke Kedah plaks.. esok dah start kelas.. hahaha saiko tak? nie mmg betul2 pegi bercuti, balik Mesia bila esok cuti dah habis (^^' ).

penat kan? tp takpe berbaloi (^_^)v..


erm.. ( ^_')

tamatlah sudah percutian musim panas kami untuk kali ini.. mmg sgt x menjangka akan memijak kembali bumi UK.. ingatkan sekali tue jer dulu.. tp nak buat camner, sian budak2 nie nak tgk tempat Kak Uda dier blajar.. so terpaksalah aku temankan (^_^)..

dan sesungguhnya, keterpaksaan itu adalah sgt direlakan.. hahaha (^o^)v


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...