Thursday, February 18, 2010

I can't be stopped..


Seriously, I can't be stopped anymore.. (^o^)
Arashi saiko!
.. and sho-kun na, honto ni kimi ga totemo daisuki!.. (^^i)



*Songs: for Winter Olympic 2010 + new single from Arashi



oh! sho-kun rite now in Vancouver-Canada, be a presenter @Winter Olympic 2010. He will briefly join the broadcasting team of Japan to cover the japanese team in snowboarding, figure skating, and curling.. Sho-kun gambatte!\(^,^)/

that's why, sho xder masa bebudak arashi nie buat tv-live kelmarin.. tp hebat giler idea sapa yg terpk nak buat performance cam nie.. huhuh tabik spring 3 kali ne~

and sho-kun so kakkoi nari2 sensowang kat dlm kekotak skrin kat blkg tue.. heheh x terasa pun sho takder time nie.. pandai betul diorng setkan sho + 4 others Arashi spy synchronise jer.. sugoi ne~ (^_^)

person in charge untuk performance Arashi nie mesti jenis-jenis macam FT, kretif giler. banyak idea bernas spy any live performance diorng jadi sgt menarik.. huhu.. suki! hontoni suki desu! (^^,)



//Are you ready sainan datte mo.. SWEET SWEET soul let’s go no sain.. Do it. do it zuzushii kurai.. mae muke Movin’ now! Movin’ now!... Shake it now!.. Shake it now!!... la la laaa laa laa.. Sweet-sweet!.. do it!.-do it!


4 comments:

huD said...

kyaaaa~~~!!! ohchan aku minit 1:14 ssngt2 comel ahahahaha aiba-kun pgg pale pun comel kekekeke gile saiko!!! ned, minat dierg ni makes us feel 17 again!! kan? miwahaha :p

NedLi Natalisz said...

tashikani ne~!! minat kat diorng nie, make us feel so young!

Akak ingat nak tanyer kat ochan la, aper rahsia dier nampak begitu muda. Is it perlu selalu cuddle2 ngan sho, or should it be.. always peluk2 & had skinship with nino, being blury & dorky2 with Aiba or maybe should always being pet by Jun?

hahahah... subarashi.

huD said...

hahahahahah sume di atas!!! LOL =))
aku jeles!!

NedLi Natalisz said...

haha.. kalo betullah itu rahsia awet mudanya, jenuh gak nak mencarik Sho-kun kat Jepun spy bleh dicuddle2kan ne?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...