Monday, August 31, 2009

Child Minder: Wiwi


(..v-cklip recycle jer yg ada (^^!)..)


Aku mmg kena blajar bersungguh-sungguh dgn sho-kun, camner nak menidurkan baby kitorng nanti wiwi dgn berkesan dan pantas.. (^^')

Huhu.. dah dekat sejam mendodoi nie, x tido-tido si wiwi nie.. terkebil-kebil mata dier.. Kalo salah pegang mulalah dia bunyi-bunyi.. demanding betul. (^_^)

kak uda kata wiwi dah naik 1 kg.. dier dah berat (^^,).. tgn lenguh mendukung nie.. tp nak dukung gak.. tp tgn dah lenguh tp camner? haha.. menguap dah dekat 10 kali, tp lelap x jugak.. tp aku plaks yg macam nak tido..

Then sbb dah lenguh giler tgn mendukung wiwi, last-last kasik jer kat mak.. selang 15 minit, mak panggil... hahah wiwi dah tido..

Cesss!.. Cess!!.. Aperkah inie? Protes?? Rebel??.. budak bertuah.. dah besar besok makngah tanak masakkan cookies untuk wiwi.. buat utk kakak aneem ngan kakak najla jer.. biar dier (^^,)




tgklah budak bertuah nie tido camne atas tgn mak.. (^^i)




2 comments:

amoi said...

ni superman yg ko ckp tu ek...eh supergirl patutnya...hehe...

NedLi Natalisz said...

hee.. silap.. hahaha.. superbabygurl (^^i)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...