Thursday, July 02, 2009

Mari Menonton Transfomers II




Aku ajak Farah tgk Transformers II smlm.. tp kitorng x book tiket pun, main kamikaze jer, aci redah GSC Megamall jer smlm (^^ii)..

Then masa berbaris tue, sejam lebih lagi first show nak start.. so masa kat kaunter, aku tanya budak tue.. bleh bagi seat yg reserve tak? dia pandang aku balik ngan senyuman yg cute.. "xleh lah.."

Hahaha aku tanya mcm x tau rules laks.. mcm baru semalam pg tgk wayang laks (^^ii)..

Pastu aku ckp.. " kalo after 1/2 jam nak start buka kan?" Dia angguk comel sambil ckp.. " tp kena beratur balik la yer.." ~ no hal.. demi Shia LaBeouf yg hotz tue.. beratur 5 kali pun aku sanggup (^^ii)

then lepas makan mee sup.. aku beratur sekali lagi, elok jer sampai kat budak tadi, tetiba dia bunyi dulu "alaa saya lupa laa nak simpankan seat, tp mmg tinggal 2 je nie?.. minta maaf laa.. sorry sangat.. lupa nak simpan.. sorry yerk.. nak ke.. jauh-jauh laa tapi.. sorry la yer "..

Ada dekat 20 kali kot dia minta maaf.. aku ok jer, xderlah nak marah ke apa.. lagipun.. yelah, budak kiyut rayu² minta maafkan.. mmg lemah jiwa-raga dibuatnya (^^ii)

Tapi aku saja laa nak sakat... "o00oo0o saja je kan.. tanak laa blanjer pop corn camnie..".. dia gelak-gelak pastu hulur tiket dgn senyuman paling sweet.. 

Dia mmg sweet ne~!..


erm.. ( ^_')..

jom cerita pasal movie nie plaks..


Aku masuk panggung awal.. sbb ada org pesan, bnyk scene² best masa awal².. tp aku tgk biasa jer (^^i).. maybe sbb terganggu dgn mamat sblh aku yg x reti² nak silentkan enset dia..

Tataulah apa mslh org mesia nie kan? Kalo sekali tue maybe terlupa tutup, tp sampai 4-5 kali enset ko bunyi, dah laa x angkat.. Apa mslh dia ntah, siyes annoying


Eh!.. sambung cerita psl transformer..





Aku suker movie nie bkn sbb aku peminat transformer, tp sbb aku suka Shia Lebouf dah tgk movie yg first.. so nak tgk sambungannya camner.. lagipun selalunya, movie Micheal Bay mmg x menghampakan aku. (^^,)

Banyak laa scene² yg lawak, penuh aksi dan best.. part aku paling suka, masa Sam kena kejar dlm hutan.. then, masa diorng try nak selamat/hidupkan Sam balik.. hoho.. sgt men-doki-dokikan hati fumi..

Adalah jugak scene² cemas yg maybe bleh buat uda sampai nak terpegang peha org sblh kan.. tp aku laks rasa mcm nak terpegang je bahu org depan sbb budak depan aku cute.. gila aa best citer nie..

Tp mcm malas laks nak buat review.. (^^!) tgk laa sendiri korng.. tp mmg siyes la best.. scene lawan² mmg mengujakan walaupun kengkadang mcm pantas sgt diorng lawan.. sampai x nampak sapa pukul sapa (^^ii)..


//Ada Pacik umpa-loompa blakon dlm nie kejap.. haha.. sapa perasan?



4 comments:

huD said...

//Ada Pacik umpa-loompa blakon dlm nie kejap.. haha.. sapa perasan? <--haha betul2, tp aku tgk die aku ingat jonhny depp/willy wonka ne hahahah bukan nak terpegang, dah terpegang pun hahahaha rezki jgn ditolak ne, musuh jgn dicari >:)..
rase nak tgk skali algik, tp cam rugi...maybe g ari selase kut. 2.90 jerk hahahaha *kumpul duet nak g konsert arashi :))*

NedLi Natalisz said...

Hontoni majii? siyes ne~ nak gi konsert arashi? adeh..jeles laa camnie.. kalo akak kirim surat cinta untuk Sho bleh?

Akak suh kawan akak translatekan ke bhs jepun ne~?.. Eh! tp Sho pandai ckp BI kan? hahahah


btw.. akak rasa je mcm nak pegang bahu org depan tp x pegang lg laa.. nasib baik iman masih kuat... (^^,)

amoi said...

haha..korang ni...sempat lagi nak pegang org dpn ngan org sblh :P

aah...masa lawan2 tu cam cepat sangat...esp masa part akhir...

NedLi Natalisz said...

ila,
keterujaan yg amt sukar untu digambarkan.. that's why maa.. (^^i)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...