Friday, July 03, 2009

Enjoyable Picnic at Pandan Fall..



Pepagi buta smlm.. aku terjaga dr tido mcm org terkejut dr mimpi yg ngeri, dan jeritan yg keluar dr mulut ialah : "Ya Allah.. lupa nak beli santan!"..
Pastu sambung tido.. sbb bila tengok jam, baru pkl 3.00 pagi.. (^^i) haha.. psyco ne~?

Dah mcm suri_rumahtangga laks aku nie... actually aku nak masak nasi lemak + sambal sotong + ayam goreng untuk bekalan pegi picnic siangnya, tp lupa nak beli santan..

Dlm mimpi baru teringat santan xder.. camner nak masak nasi lemak, kalau lemaknyer takder kan?





So last-last.. masak nasi putih jerlaa.. berlaukkan sambal sotong kembang + ayam goreng + telur rebus + timun (^^,).. sedap juga ne~?

Lepas berhempas pulas di dapur bersama kakchik.. aneem & najla pun dah siap tunggu depan pintu.. so kitorng pun gerak pg mandi sungai..


Aneem - seronok sgt dpt mandi sungai



Kalo rendam lelama, bleh sejuk cam dlm peti ais (^^,)


Nie idea farah.. nak mandi sungai before balik Kedah.. bleh dia racun abgwan mintak aneem & najla ponteng skolah? Suka-suki suruh anak org ponteng skolah, sbb nak ajak pg mandi sungai (^^!)...

So.. kitorng sampai dlm pkl 10pg.. sbb hari nie hari jumaat maka Sg. Pandan sgt lengang.. yatta!!


yeaa!!


Tapi takleh lepak lelama.. sbb bah nak gi solat jumaat, tp kira puas hatilaa.. sbb xder org, giler lengang. Cuma biler dah nak tgh hari baru ader dua tiga family dtg, bawa anak-anak...


//Hope next time, bleh ajak kengkawan turun berkelah kat sini plaks.. nak buat party buih BBQ laa rasanya.. (^_^)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...