Tuesday, June 16, 2009

Hari Kedua di Rumah Taman Guru..


Aaa... yokatta!!!

dah masuk hari kedua hari nie, kitorng tido kat rumah baru mak (^^,).. masih sepah dan agak tunggang-langgang.. hahaha baru pindah neh~..

sempatlaa lepak 2-3 malam before pg KL.. (^^i)


ini jer gambar sempat amik.. itu pun guna kamera enset jer.. kamera, aku x ingat letak dlm kotak mana (^^!!)..



Loteng - bleh lepak².. tgk Konsert Arashi, sambil makan takoyaki..



Bilik tido..



// I'm offically teman sekampung amoi skrg nie.. yatta!!


13 comments:

kuizikel said...

langsir bila nak jait ni :)

slamat pindah umah baru..yatta!!! (eh ni apa maksud yatta ni.. main taram jek)

amoi said...

wah bestnye pindah umah baru...yatta!

kejap ek umah ko siap...ari tu masa aku tgk cam byk lagi tak siap...hehe...cpt betul kontraktor ni...nnti raya jgn malas dtg umah aku :D

NedLi Natalisz said...

Kui,
langsir? tak sempat jahit.. mak aku dah tempah dah.. hahah aku just alter jer yg lama untuk gantung kat sliding door dapur. (^^i)

amoi,
hehe.. best! best + letih .. haha. Alhamdulillah siap.. tp blum fully finish laa kan.. kena touch up2 lagi.. btw.. ko pun laa.. raya jgn bg alasan xleh dtg sbb xder keta yer.. dekat jer tue, bleh jalan kaki (^^,)



// Yatta = Yeaaa!! - ochan selalu sebut

amoi said...

ye la...insyaAllah nnti aku dtg..simpan coklat cips utk aku ye...hehe....

huD said...

ngah, ruang loteng makan takoyaki sambil tgk arashi ni level samer ngan bilek kite ke? ke level lain? ahahhahaha aku takleh imagine lagik. tggu gamba penuh, tak dapat2 ahahhaha

NedLi Natalisz said...

level sama ne~!.. akak amik gambar dr pintu bilik.

oh! btw.. abgwan kata kalo nak pinjam LCD bleh jer.. haha..kalo dier rajin nanti dier pasangkan skrin.. kalo x, pancar kat syiling jer la erk! saikou naa~??!! (^^,)v

huD said...

ahahaha saikou des ahahahah nnt kite tgk arashi sambil anyam ketupat ne? daisuki!!!

NedLi Natalisz said...

hait!.. hontoni sukides!!

zack said...

apsal aku tak tau menau yg ko pindah ek?
left out betol..
neway congrats..bukit rangin sapa dodok?

dropmental said...

nih yang buat aku nak datang kuantan lagi nih hahahah

NedLi Natalisz said...

Zack,
saja jer x kasik tau awal2.. bleh suprise time raya (^^i). Bukit Rangin, abg aku duduk skrg nie (^_^)...

Ona,
Nanti biler dah selesa.. kiter turun erk? ajak pis sekali.. gi berkelah & mandi sungai pandan (^^,)

Nafis^_^ said...

umah ko kat area mana? lorong brp?

NedLi Natalisz said...

Lin,
Rumah aku, No.4, Lorong 15. (er kot (^^ii)..) aku luper laa.. nanti nak dtg, call aku tunjukkan jalan..

tp kalo dr rumah ko kan... straight jer terus ke belakang.. last simpang masuk kiri then terus sampai jumper simpang ke kiri yg kedua.. nanti jumper rumah aku, No.4 tue (^^,)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...