Wednesday, May 27, 2009

Hait.. Sho-kun des!!


Sho Sakurai


aku niekan.. kalo dah disogokkan hari² dgn telatah² + wajah² comel bebudak Arashi nie, mmg bleh jatuh hati.. (^^ii)..

Actually uda selalu kasik aku klip² comel Ohchan + geng² arashi yg lain.. memula tue suker laa tgk telatah Ohchan.. tp lelama terpikat kat sho-kun plaks..

sbb cam comel gila jer sho-kun drpd Ohchan (^^i).. nak² masa dier buat magic x menjadi dlm Mago² Arashi, then masa dia layan budak² dlm Arashi-Babysit pun comel giler.. pandai betul dier layan budak² (^_^)

so, atas nama cinta sementara masih berjiwa terhadap sho-kun.. aku nak try-test power buat hidangan cinta untuk Sho-kun~♥!!

hait!!... ittadakimassss..



アイニ♥ショクん<- A I Ni + SHO Ku N


hahaha tatau la betul ke idak ejaan nie.. aku main blasah jer.. tgk table romaji dlm internet, mcm betul jer (^^!)


Klik sinie:Romaji table



13 comments:

huD said...

Post paling geds abad ini. sumer cilok idea aku ahahhahah ni rase nak buat blog nie!!! :)) nnt buatkan nasik goreng pataya utk aku n adik ipar ko eh ned??!!
ahahahhaha Daisuki na Satoshi-kun harharhahr

huD said...

Tambahan sket...btw, sempat ko ngutuk ohchan eh? ahahhaha hampeh!!

NedLi Natalisz said...

hahahahah.. idea nie semua org jepun tau kan? bkn idea ko la kan kiranyer kan? hahahahha

tp romantik neh~? buat nasi pattaya then tulis2 ngan sos nama bawah satu payung (^^ii)

kuizikel said...

gila gedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk udah2la tu wei.. berpijaklah pada dunia yg nyata..hehehehehe

eh pelakon ni penah blakon citer aper..familiar jek (mls nak google)

NedLi Natalisz said...

uda,
mana ader kutuk.. ckp sho lebih comel jer (^^i)

kui,
aku pun tatau.. asyik tgk youtube klip jerk.. haha

err.. ko tanak buat untuk amir ke kui? aku kasik idea nie.. ~haaaa nak tiru laa tue.. (^^,)

huD said...

yelaa idea org jepun, tp kalau aku tak bgtau, ko taktau kan2? ahahahhah
nnt nak patternkan siap2 hahah saiko des
isteri org di atas jeles, die takleh suke artis dah ahahhaha tak surelaa, tp bnyk gak die blakon drama, muvi pun ade ehehehhehe
nedd, if letak pic yg ohchan buat tu lg cantek, sbb die buat dgn penuh kasih sayang sato <3 kazu hahahah

NedLi Natalisz said...

hud,
haha.. emo des!!

Eh!.. aku pun buat dgn penuh kasih sayang ok.. tgn gigil jerk + piping bag aku ialah plastik yg dipotong hujungnyer.. dan silap beli sos cili.. terbeli sos cili meggi.. banyak cebisan lada so saluran piping bag aku kerap tersumbat.. maka xleh nak tulis dgn lancar ~ oh! banyaknyer alasan..(^^ii)

// btw sato<3 nino lebih gedik aku rasa hahah...

natenzee said...

aku penah tengok arr citer budak jepun nih...aper ekkk...xingat dah...short term memory tul laa...
ko ni mmg kemaruk jepun btulla aini, smpi makanan pun ko dh tukar jd makanan jepun...hehehe

P/S-weh, besnyer korang gi Redang...aku jelesss!!!

NedLi Natalisz said...

natenzee,
aku mmg dr bangku skolah lagi, dah bercita-cita nak kawen ngan org jepun/korea/hongkong. tp kalo dpt org mesia yg cute + chinese look pun aku x kesah (^^ii)

btw.. itu bkn makanan jepun la... itu nasi goreng yg dibungkus dgn telur dadar jer (^^,)

p/s: sowie x dpt nak bawak ko sbb ko tak cuti skolah kan?

huD said...

saiko des!!! ahahhahahah

NedLi Natalisz said...

Saiko naa~

hahahaha

amoi said...

weh...sudah kemarukkkk...nasi goreng pattaya satuuuuuuuuuuuu!!!!!

NedLi Natalisz said...

nasi goreng pattaya siaaapppp!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...