Sunday, May 10, 2009

Berfoya-foya di Redang...




* Off to Redang sehingga 12 May 2009. Sila jgn call saya di antara waktu ini, kecuali kes-kes kecemasan atau bila benar-benar rindu perlu shj. Terima kasih..*



4 comments:

kuizikel said...

argh statement tak boleh BELAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku tak jeles tolong aku tak jeles, berapa kali perlu aku katakan yang aku tidak jeles wahai hatiku..hohohoho

enjoy yer.. sila pos sotong goreng tepung ke rumah yer ;)

wan mohd helmy said...

aku baru balik dari KT sabtu lepas...tapi takla pi Pulau Redang...jumaat malam sabtu aritu hujan lebat n petir bagai kat KT..ko kat Redang tu camne...tinggal resort mana...

whooz said...

selamat beRedang ;)

NedLi Natalisz said...

kui..
post nie mmg aku buat semata2 nak kasik ko jeles.. hahahaha (^^,)

Helmy..
aku lepak kat pulau kerengge kot nama dier, mutiara beach resort.. memalam mmg macam ribut skit.. so kitorng x jadik pegi mencandat. lepak bilik jer tgk hujan...

whooz..
alhamdulillah.. selamat semuanya, dan tlh selamat kembali dgn jayanya (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...