Sunday, April 26, 2009

Mari Menari Dengan Ku...


Aku join kelas pocho² setiap pagi ahad.. sbb aku harap satu hari nanti, aku bleh menari sehebat artis² korea nie.. (^^)v



Yoonho Power Dance



Yoonho Explode Power Dance



Junshu Love Dance


Memang bleh jatuh cinta kalo tgk org menari camnie.. kenapa kat mesia xder game show camnie erk? sgt macho kalo bleh menari cengginie.. huhu (^.^)..


//teringat masa kat KKTAZ, suka ikut menari² mcm dlm movie mohabbatein reramai dlm bilik.. nasib baik tak runtuh bilik...(^^ii)

6 comments:

kuizikel said...

oh aku yg plg loooooser bab tari menari.. d, ko, ila.. fuh... hehehehehehe.. tringat dancing lagu ELITE, smpai skrg aku rasa aku tkleh buat, koordinasi badan tak elok..hahahah

NedLi Natalisz said...

hahahah.. D aa paling hebat aku rasa.. maybe kiter masa kecik-kecik dulu, x bedung bebetul kot (^^ii)

amoi said...

aah D paling hebat...siap leh buat gelek 45 darjah?ahahhaa...

NedLi Natalisz said...

hahah.. lawak giler... erm.. rindu laa nak nari ngan korng

huD said...

aku br prasan jejake2 dlm klip2 ko ni ngah..mereke adelah DBSK ahahhahah naper br skarang br prasan kekeke btw, si junsu tu yg ade kembar tu :D suki~!!

NedLi Natalisz said...

maajii? kaji ara majii?? hahaha aperlah aku nie.. meminati tanpa mengenali (^^ii)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...