Monday, March 30, 2009

Hafiz, I Heart You! ..

"Tunjukkanlah rasa cintamu.. Coba buat mereka tahu.. Betapa indahnya dunia bila engkau sedang jatuh cinta...."


Wah!.. mesti ila dah x senang duduk bila baca tajuk entry aku kali nie. Sungguh berani aku meluahkan kata-kata chentaku kpd Hafiz?!.. Sungguh tidak seperti aku yg sgt pemalu ini (^^,)..

Haha.. bukan.. ini bukan Hafiz, classmate Metafizik aku, kat API-UM dulu.. merangkap anak buah opismate ila tue yer.. bkn.. bkn.. bukan sama sekali..~tp kalau you masih single kan Hafiz, (Hafiz Metafizik- Aku tatau nama penuh dier (^^,).. ) .. sila contact I tau… (^^!!)..


Ini Hafiz lain.. Hafiz AF7 (^_^)..




Kerana Hafiz, aku kerap layan Diari AF...
Kerana Hafiz, aku tgk Konsert Mingguan ulang kali...
Kerana Hafiz, aku usaha tgk Diari INT sekali-sekala...
Kerana Hafiz, aku sanggup curik masa utk Diari EXT...
Semuanyer kerana Hafiz....




[Konsert 1 - Lagu kita]




[Konsert 2 - Madley cinta ni membunuhku + toyol]




[Konsert 3 - Mat Disko]




[Prelude AF7 – bantal busuk]

Sila fast-fwd ke minit 8:07..




// Harap-harap Hafiz dpt kekal sampai Final (^_^)v

8 comments:

kuizikel said...

adakah sebab rambutnya ala2 doktor afro me+ minat ko? :D

NedLi Natalisz said...

Dr. Afro? hehe maybelah kot.

tp Hafiz nie lain.. lain skit.. dier nie macam Guy Sebastian (Australian Idol).. comel (^^i).. pastu dier ader bantal busuk.. hahaha sgt kiyut

Anonymous said...

ooo mamat ni..akak kali pertama tgk dia akak teringat le mamat Letto tu. Dia punya sore yg bagus dan rasanya boleh jadi juara AF. Dah tua bangka cam ni ada bantal busuk?eeiii

kak bis

NedLi Natalisz said...

kak bis,

Dier baru 19 tahun la... hahahah. but agak tualah kan untuk ada bantal busuk.. tp muker dier kiyut.. cam baby.. so diberi kelonggaranlah untuk ada bantal busuk (^^ii)

amoi said...

aahhahaha...weh aini...hafiz metafizik tu maybe tak jadi kawen..so kita ada can....muahahha...

ah aku pon suka hafiz AF ni...persembahan dia mantap...yg lain2 mmg hampeh...err...claudia tu pon ok gak...ada iras duyung nurfaizah...hehe

NedLi Natalisz said...

Waah!! betul ke ila? ..kenapa erk? aku simpati.. tp deep down, aku happy (^_^)~

erm.. patutlah aku asyik mimpi perkara yg happy2 jer lately nie ('_^ ).


err pasal claudia tue kan.. dah mcm klon dayang dah aku rasa. Tp aku x paham knp sorng juri pun xder yg ckp dier mcm dayang (^^i)

huD said...

hahahaha dalam lagu mat disko tu, die dah tak payah pakai wig dah
miahahahaha rambut mmg dah masuk trend dah :))
comellah....ko mmg suke mamat2 rambut kembang2 camnie eh/?

NedLi Natalisz said...

Bkn rambut kembang jer Da.. dier pakej keseluruhan muker dier tue.. dgn pipi gebunyer, biler senyum.. mata dier pun tersenyum sekali(smiling eyes) hidung bulat cam bawang.. hahaha (^-^)

aku siap imagine camner muker dier masa dier baby.. mesti ramai yg suker cubit pipi labuh dier tue (^^i)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...