Sunday, March 15, 2009

Aku Layan Konsert AF.. Korng?

Aku mmg layan konsert AF.. boleh dikatakan every yr.. tp takderlah sampai wajib tgk atau afundi apa semua kan… dan kali nie mcm terpanggil laks nak bercerita pasal konsert AF 7 yg first nie.. memandangkan Tiara bawak konsep baru.. kira mcm sempoi la…

Mmg nampak kelainannyer.. dah takder tagline-tagline poyo..”baik-punyer”..”kad mesraaaa”, ”vote for nana”… dan dah takder duduk², sambil bual-bual merepek ngan AC b4 nyanyi.

Cuma yg x gemar.. kenapa diadakan kawasan ala-ala faratik kat stage tue? Giler menyemak laa.



Erm.. vocal budak² baru nie semua best² aku rasa.. Antara yg aku suker laa HAFIZ , budak S’wak.. muker comel, suara pun comel² jer. Ader iras² Saipol MI(1).. dan yg paling comel dier ader bantal busuk (^^ii).. yg kedua aku suka YAZID , suara cam Jamal siot. Terre nari laks tue.. aku suker (‘_^)

Erm.. RUBISA, pun bleh aa.. best gak dier bawak lagu Matahari/ Agnes Monica smlm.. then CLAUDIA, walaupun suara+ gaya + cara berhias + teknik nyanyi sejibik dayang tp aku suker dier nyanyi, best…

Actually masa tgk konsert nie aku dah nak tertido.. duduk dlm slimut pun.. tgh² nak mimpi bleh bangun on the spot… sbb ingatkan dayang masuk AF pulak (^^ii)

QHAUD pun ok gak.. then nie.. ARIL, suker laks tgk mata dier.. mata kuyu.. mcm comel laks.. walaupun dier mcm poyo2. Dier nie adik izwan pilus ker ha? Nama ayah dier sama la plaks.. ramai kata dier padai nari gak cam YAZID .. teringin nak tgk dier shuffle lg(^^,)..

Budak-budak lain, biasa² jerlah.. yg pompuan ramai gak yg gedix-gedix x hingatkan, mmg takleh blah aa.. tp abaikan lah, sbb rasanyer mcm x lama jer dlm AF tue kalo gedix-gedix nie. (^^,)

Oh!.. Ader sowang lagik yg mmg takleh blah... Kebetulan aku mmg betul² mengadap tv time nie… then dgr dier kasik intro before nyanyi, antara ayat dier "saya pasti anda akan terhibur dan menangis bila mendengarnyer"..

Siyes weh… aku memang nangis… bknnyer sbb aku terharu dgr suara dier (suara dier just fine), bkn sbb terharu dgn bait-bait sedih lagu nie jugak.. bukan.. bukan.. (^^i)....

Tapi…


Erm.. (‘_^ )

korng tgk la sendirik…





..tolong la AKIM, kenapa ko buat rambut ko camtu… haahahaha *gelak-golek-golek*.. Muker kiyut, rambut cam katun.. hahaha.. Next week tukar tau!.. haahahaha *gelak golek-golek lg*


// aku menangis dlm tawa (^^,)



11 comments:

Wawa Shukor said...

ala x sempat nak tgk...pompuan2 mcm gediks tp suara suma mcm OK.

tiara mmg best la nampak gaya nyer. siap ada bg mission and vision ala2 kat opis n buat project management laks...bagus2. dah nama pun businesswoman. tp korang pasan x muka bdk2 tu masa tiara buat preso? muka suma confuse jek...confirm x paham ahahhaha LOL

cekkeya said...

ooo, tahun nih, tak layan plak AF...ehehe skang nih sebok layan
Akademi Fasilitator..ahaah AF gak namanye...ehehe

tp kan, best kalau dok golek2, tgk tb, tak yah pk pasal fyp, esemen bagai...ahahah

OnaX said...

mmg lawak muka akim tuh... heee

tak layan AF sebab kat umah sini takde astro huhu

kuizikel said...

layan2... sambil membuat layout + banner wawa..hahahah

aku kecewa la sumer sore tak sedap.. kecuali hafiz + claudia.. yg nyanyi lagu yuna, yg sebenarnya tu sape a? mcm ok...

juri aku tak sukaaaaaaaaaa kecuali adlin.. aku nak k.ogy.. gali2.. kudsia kahar pon ok...

carila juri yg bleh mengajar, mcm shafinas ke.. ini sumer ckp sedap.. suka tone suara.. ah aku tak puas hatiiiiiiiiiiiiiii

wa.. preso? aku pon tak paham LOL

NedLi Natalisz said...

Wawa,
budak2 nie dlm kepala pk camner nak nyanyi ngan baik jer... x terlintas kot pasal misi dan visi semua nie (^^ii)

Cekkeya,
kitorng dulu pun x dpt nak layan AF1.. siap terpinga2 lagik biler org sebut pasal AF.. tp skrg nie.. youtube kan ader.. search jer nak tgk sapa nyanyi (^^,)

Ona,
aku siap tergolek ngan adik aku nengok rambut si AKIM heheh.. muker comel dah, ader iras2 hero Drama TV Hongkong..

silap betul buat rambut camtue... aku rasa nyah yg makeup tue saja jer nak sabotaj AKIM .. haha

pojan,
aku suker khaty.. si edie tue jerlah kot.. dier mcm x reti nak komen... so boring... haha

err.. semua suara tak best ker? aku rasa mcm best jerk.(berbanding AF-AF dulu la) bukan lah sowang2 lebih sedap.. tp ramai yg ok suaranyer berbanding budak2 lama...

cumer kebanyakkan mereka suara masing2 hampir kpd penyanyi yg sedia ada... mcm jamal, dayang dan sbgnyer ~ mcm buat karangan BM laks ader dan sbgner nie (^^ii)

kuizikel said...

mungkin harapan aku terlalu tinggi untuk diaorg :D

NedLi Natalisz said...

ekekekke...

untuk AF x perlu terlalu tinggi kot, harapan tue... diorng kan taraf2 budak SMS jer (^^,).. ~ giler kejam ayat aku nieh... x baik betul..(^^ii)

amoi said...

tak layan AF...rumah saya tade astro :(

layan OIAM lagi best (nada2 keciwa sbb kat umah tade astro)

NedLi Natalisz said...

moi...
ko tgk kat youtube jer la erk (^^,)

whooz said...

aku nangis dlm hati, terbahak-bahak kat luar..napela rambut gi stereka mcm gitu sekali..

dan satu lagi aku nak AFUNDI OUT RINI boleh???

hahahahahha

NedLi Natalisz said...

Whooz,
gedikx kan dier tue? (^^i)..
AFUNDI OUT RINI!!!~ sokong 100%

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...