Monday, February 23, 2009

Metafora Pembunuhan Bersiri di Tempat Kerja..

Abgwan kasik aku satu link nie... kat situ diorng ader jual aksessori, perkakasan rumah dan produk-produk yg di-design secara kreatif dan cute....

Ada pelbagai brg-an, dr alatan pejabat, pekakasan dapur.. sampailah kpd alat² untuk ber-gardening.. pendek kata mcm-mcm ada… ~mak & ayah jer diorng x created, designed dan jual kat sini aku rasa (^^ii)

Dalam banyak-banyak produk Suck UK nie, aku amat tertarik ngan yg satu nie…"Siri Produk : Geng Bunuh Diri Kamikaze/ Pembunuhan Kejam"..




Cool betul kalo ader 1 set benda-benda nie kat atas meja, kompem opismate cemburu giler .. haha, suker.. suker… aku suker benda² kiyut nie.. walaupun sedikit merapu & tahyul..


(‘_ ^) erm…

rasanyer ader satu kedai kat MidValley yg jual produk-produk mcm nie…aper nama kedai tue erk.. huhuh x ingat la plaks.. tp aku selalu masuk. Asal pg Mid Valley sure singgah kejap.. walaupun x beli apa-apa (^^ii)


Kalo nak tgk barang-barang lain, klik sinie : [http://Suck.Uk.com]

6 comments:

OnaX said...

kedai tuh nama dia ROOM kalo tak silap... suke suke... heeee

NedLi Natalisz said...

0o0 erk? TQ ona.. aku sker luper ('^,)

amoi said...

aah ROOM...tapi mahal duh brg2 kat situ...hehe...

NedLi Natalisz said...

sbb tue aku x beli.. haha.. aku tgk jer (^^i)

kuizikel said...

aku penah masuk 1 kedai ni, ngan amoi ke ngan sape a aku tak ingat, sbb brg dia kiut2 la.. aku pntang gak nampak, mesti nak belek2...

skali tu kedai kondom maaaaaaaa...siot je, patutla org pndang2...hahahaha

ngeri ah ned, klu aku opismet ko, aku curik n buang kat tong sampah...keji tak? muahahahahha

NedLi Natalisz said...

hahahah... nie mesti ko termasuk kedai kat mid valley tue kan? yg mcm kedai mainan, tp sbnrnyer adult store kan? heheh... tak..tak.. ko tak masuk kedai tue ngan aku, ko pg ngan org lain aku rasa (^^i)

btw.. kalo aku beli toys metafora nie dan ko buang? aku akan mintak ganti rugi (^^,) termasuk ganti rugi pampasan emosi terganggu aku.. muahahahha~ bersikap lebih keji drpd biasa(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...