Saturday, January 31, 2009

Faizal Tahir @ Ampcorp Mall



Lepas hantar Farah & Nana kat Pudu tengah hari tadi.. radie ajak gi JJ melawati, then balik bangsar… Lepas asar.. aku teringin nak pg Ampcorp la plaks. So ajak radie temankan…

Before gerak, kak ngah ckp.. “buat aper pg ampcorp tue, bknnyer ada aper pun?” Then aku jawap… “eh!ada… adalah benda best kat situe“ secara spontan tanpa ragu-ragu.. (^_^)

Ironinyer.. aku dpt tgk Faizal Tahir nyanyi live (lagi sekali) lagu Sampai Syurga dan Cuba, then dpt tgk muker Faizal Tahir yg mcm x sampai hati nak melelong baju-baju superman kesayangan dier kat Majlis Amal NSTP/Berita Harian untuk GAZA (^^i)



..antara baju yg dilelong..


Mmg dah rezeki kan… kebetulan time aku sampai Ampcorp tue.. Faizal Tahir punyer giliran buat lelongan dan persembahan bersama Along/Asrul Cham…

Actually Majlis Amal nie dr siang tadi kot, menurut kata budak jaga Elianto tue, ader Tok Tie, Erra, mawi dan Kikin, Kak nita dan ramai lagik kot..

Yang aku sempat cuma FT jer.. x kesah la… kalo aku tau dr awal pun.. aku xkan pegi sana awal² pun (^^,) tp mungkin aku akan bawak CD Faizal Tahir yg aku baru beli tue untuk dier tanda-tgn.. ahaks (^^ii)



..xtau nak nyanyi lagu apa, smp gatal² kepala.. (^^i)


Ramai jugak org minat nak beli baju-baju lelong FT nie.. kalo x silap paling tinggi dibida RM450-jaket jeans sehelai ..

then ader akak sowang tue sanggup bayar RM350 just untuk nyanyi duet ngan FT- lagu Sampai Syurga… nasib baik suara akak tue best.. (^^i)

ermm... ('_^ )

I nie mcm ader penjodohan ngan Faizal Tahir lah... ahaks (^^ii)
~haha suami org tue weh (^^,)




//walaupun x jumper gelang cantik yg aku dah usha lama dulu.. tp dpt jumper FT pun jadiklaaa (^_^)


10 comments:

kuizikel said...

arghhh...bila FT nak dtg Jitra Mall ni...heh

amoi said...

benci tau!!! nyesal tak gi amcorp...huhu...

amoi said...

eh gambar2 tu ko amik seniri ke cilok tpt lain?hehe...

NedLi Natalisz said...

ko rasa? hahahha.. aku ngorat OP yg ader kat situe laa.. mintak gambar dr dier.. (^^i)...

hahaha takderlah.. aku tipu,aku x bawak kamera.. aku google jerk.. nak kasi cantik akunyer post. Post tanpa gambar, ader makna? (^^,)

cekkeya said...

amboi...jumpe FT...hahha

kui, Jitra Mall???tempat2 cenggituh, dia tak dtg...hahahhaha

NedLi Natalisz said...

cekkeya...

ingat nak ckp dah tadi. tp takut kui rasa hati (^^i)

kuizikel said...

ah siot, nanti aku emel FT soh dtg sini ;)... baru ternganga-nganga.. muahahha

NedLi Natalisz said...

hahahha... terasa la plaks. (^0^)...

tp kalo FT betul2 dtg biler ko email kat dier.. aku respek aa kat ko (^^ii)

huD said...

ahahah sure kui emel ari2 cam die emel org putrajaya tu
time nak suh org pasang lampu kat tepi2 jalan raye ke rumah die hahahahha :P
berusaha!!!!

NedLi Natalisz said...

hahahahhahahah...
ko email hari2 ke kui? patut aa terang menderang putrajaya tue.. sampai aku rasa mcm membazir la plaks (^^ii)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...