Monday, December 15, 2008

2 Weddings and A Nite Out Photoshot...



..the bride, Dobot..


Aku pegi kenduri kawen(lagi?).. tp pojan dah post pasal nie,so.. x perlu la kot aku bercerita panjang.. sbb entry nie lebih kurng jer ngan entry pojan(^^i)..

cumer aku nak ckp.. aku seronok dpt pegi kenduri Dobot sbb dpt aku jumper kengkawan lama ~ salah satu sbb utama kenapa aku suker pg kenduri kawen member (^^,)..



..Ijan,Shikin dan Che Ma..



..Diana,Maryam dan Che Ma..



..Anak Shah,Shikin dan Shah..


Lama gak melepak kat kenduri dobot.. lepas makan nasi minyak.. makan dadih laks.. then makan bubur kacang merah.. (^_^).. Nasib baik tak kena halau.. (^^i)

Then pojan heret aku ngan ila pg makan kenduri jr dier plaks.. terkedu gak aa biler tgk pengantin pompuan nyer… hoho.. sungguh jelita… dan dlm banyak² gambar pojan amik, aku paling suker yg nie .. (^_^)



..Ezura and Husband..



Erm.. (‘_^ )

Tapi tuelah.. banyak sgt pegi kenduri kawen nie, sampai terbawak² dlm mimpi… mujurlah x sampai meracau (^^i)..

Perlukah aku mencatat semua idea² perkahwinan yg aku mimpi tue dlm buku? Spy bleh dijual kpd Pak Abu the wedding planner itew?... eheh ('_' )

err...


erm.. dan sekrg, aku tgh berkira-kira.. Harus ke tak, aku pg satu lagi kenduri, end of Disember nie?.. untuk cukupkan 4 weddings in a month… an after that, I’ll live happyly ever after with 'Hugh Grant' ~ mcm dlm citer 4 weddings and A Funeral tue.. (^^li)..

oh!... aperkah? ( ^_')




-----------------------


So.. Lepas seharian pegi kenduri, we all balik ke putrajaya... after maghrib, sambung keluar ke alamanda plaks.. sbb nak beli brg-brg untuk steamboat esoknyer.. tp time nie.. alamanda dah x banyak org.. so kami pun bergambar sakan (^^,)

oklah.. sekeping dua gambar di alamanda...



5 comments:

kuizikel said...

hohohoo... gila gambo n gila kentang.. ltk byk sket gambo a.. kekeke...

gi la byk2 kenduri smentara free, njoy jek n redah jek ;)

en_me said...

gambor gambor yg ceria gittewww.. salammmz

NedLi Natalisz said...

pojan
aku malas aa letak banyak2 kang banyak laks kena bayar royalty kat ko (^^,)

en_me
ceria ke gambarnyer? maybe sbb kitorng nie semuanyer ceria warna (^^i)

Anonymous said...

kak bis ada cadangan..hang tak yah jual idea kat pak abu tapi hang pratikkan idea bernas tu masa hang kawin nnti..amacam? orait tak? jgn asyik g majlis org je..

kak bis

NedLi Natalisz said...

haha... kak bis nie (^^ii)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...