Wednesday, November 05, 2008

Kill Me!...Kill Me Now...




aku rasa comic kat atas nie, cukup untuk menggambarkan sebahagian drpd apa yg nak aku luahkan skrg nie... hahaha..

Tensen + ngantuk + kesian + penat + letih + sakit_hati + gembira + malas_nak_amik_port + sakit_pinggang + geram + sedih + tak_sampai_hati + bingung + bosan + stress + cikewa + pening_pala + masalah_gigi + IPT + Ganguan_ mimpi_mengarut + marah + tanggungjawab + degil + jelak + dll



erm..

BTW.. Kekura aku (LUCKY) dah hilang... dier lari sbb kolam dah kotor sgt hahahah (^^i).. aku malas x sempat nak cuci kolam, dier dah lari...

Itupun nak merajuk-rajuk ngan aku, sampai lari dr rumah. Mengada.. nyampah laa!!!.. geram! geram!geram!!!


// kepada sesiapa yg menjumpai kekura bersaiz dua tapak tgn org dewasa, bolehlah menghubungi saya di sini~ huhuhuh i want my Lucky back!!!

2 comments:

kuizikel said...

saya2... dah smpai kat putrajaya la pn. lucky (dia kawen kat smpdn siam)... wpun kura2 cpt gak.. naik air asia kot :)

NedLi Natalisz said...

haha.. pandai Lucky book tiket online erk? (^^ii)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...