Monday, November 03, 2008

Hari Bahagia Chua & Imran Khan..



Aku dpt msg dr Shakey... dier yg inform pasal majlis chua nie.. kalo idak confirm aku tatau (^^,).. Then lepas shakey kata dier x dpt nak gi.. aku pun calling-calling aa dua tiga org bebudak 3G (SMART)...

Tapi xder yg available laa plaks.. then nasib baik ader Fadzidah.. kalo idak aku pun tak pegi kot kenduri chua nie (^^ii) ..

Masa awal-awal tue tertanya2 gak laa, chua nak kawen ngan sapa... dan akhirnyer terjawaplah persoalan aku.. hehe rupa-rupanyer budak SMART jugak yg menjadi pilihan hati Chua (^_^)

Tapi x sangkalaa Imran Khan lelaki bertuah tue (^^,).. sbb sepanjang2 aku jadik classmate a.k.a deskmate chua, x pernah chua digosipkan ngan Imran (^^,')..

hohoo.. chua mmg glamer giler dulu kat skolah.. comel, fun, happy-happy punyer type.. sampai kengkadang aku pun terasa tempias glamer dier tue.. maklumlaa.. kalo org tanyer chua duduk mana dlm kelas... mesti diorng sebut duduk sblh aku..

Kalo bebudak lelaki usha Chua, paling tidak diorng ternampak gak kelibat aku kat sebelah chua... haha so secara tak langsung aku terglamer sekali (^^il) ~ err.. glamer ker? ('_^)

erm.. ('_~)

Actually aku suker pegi kenduri kawen member2 lama nie, sbb nanti bleh jmper kengkawan2 yg lain gak. kalo nak harap aku jalan masa lain pg umah diorng... tipis kot peluang nyer (^^,)..

So semalam.. dptlah jumper ana dan family dier,kak adaliia, si faizal-ketua kelas 5SD kitorng dulu,dan.. ader dua-tiga org lagik budak SMART tp aku luper nama (^^i)..



door gift dr Nasuha and Imran





10 comments:

cekkeya said...

uikkhhh...lawo gift dia...hehe

cekkeya said...

uikkhhh...lawo gift dia...hehe

bila pengapit nak dpt tempias lak nih???hehe

NedLi Natalisz said...

nie bercerita pasal pengapit sapa nie? pengapit chua ke, pengapit si kuizikel atau pengapit yg mana nie? (^^i)





// purak-purak tanya... (^^)v

kuizikel said...

ahahahah.. 'lucky' dlm perahu, purak2 tatau yer...

nazuha.. ingat chua mana.. ingat siap masuk islam ke..heheheh

thniah2 kpd chua n imran khan.. wah mcm chineese kwen ngan arab

cekkeya said...

hehe pasal umah 4 musim tuh, leh cek balik entry yg pasal bukit cerakah tuh, dh tmbah sket...

ps: pengapit yg mana? haha pengapit kui laaa...

NedLi Natalisz said...

kui,
ingat chua yoan mey erk? haha..


cekkeya,
tq for the info. nanti nak ajak kui pg.. dier ader D40 (^^i)

amoi said...

weh aini...ko tak curi sirih ke?hehehhe...kalo ada simpan utk aku sket...ehehehe...

NedLi Natalisz said...

nak curik mendanyer... brg hantaran semua kat rumah dier.. aku makan kenduri kat dewan Wisma Belia tue... (^^)

amoi said...

ala...melepas la camni...hehe...

p/s:aku dah suh ofismate aku curik sirih adik dia kawen...ahahahah...

NedLi Natalisz said...

weh.. kalo nak menjadi
kena curik senyap2 laa.. mana bleh suruh org curikan..

apolaa ko nie. (^^ii)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...