Monday, October 20, 2008

Nostalgia Hitam-Putih



Bleh cam tak dr muka bebudak nie, siapa yg kena paksa pg sekolah masa umur 3 thn? (^^i)


Yang aku ingat, aku pernah pg tadika nie, teman abgwan yg perlu masuk sekolah time tue.. dan selalu dipinggirkan sbb aku paling x happening (^^!)..

Abgwan laks.. walaupun aku susah-payah bangun pagi yg sepatutnyer time tue masih bleh tido sampai pkl 10, tp dier x pernah layan aku kat sekolah sbb dier ader kengkawan dier sendirik...

Tp masa awal2 jer laa... lepas-lepas tue.. diorng-diorng nie ok jer ngan aku.. siap ader geng dan dolls sendirik.. lepas main, sorok satu tempat spy esok bleh sambung main dan x diambil oleh geng lain(^_^)v

erm.. gambar nie cikgu tadika kitorng yg amikkan rasanyer... dan seperti biasa aku x ingat walau sorang pun nama kawan-kawan aku termasuk cikgu tadika... hahah.. ~nama org aku cepat luper laaa (^^!!)




10 comments:

cekkeya said...

mana satu gmbr akak?

yg dok bersila (gmbr bwh sekali, sebelah kanan sekali) ke???

NedLi Natalisz said...

hahaha...
obvious sgt ker?(^^!!)
betul la tue...

kuizikel said...

eh bukan gambo ko yg baris tgh, 2 dari kanan?

NedLi Natalisz said...

bknlaa pojan...
aku yg paling hujung bawah tue.. ko nie.. haha... adik ko lebih kenal aku laa (^^i)

kuizikel said...

ala2 tasneem lak aku tgk ko.. yg 2nd lane tu mcm lebih mnyerupai ko masa dah beso kot.. heh

p/s: sila buang word verification...susah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NedLi Natalisz said...

haha... maybe laa kot..

erm.. kalo dpt jumper diorng2 nie kan best tp sowang pun aku x ingat nama (^^i)




// aku dah unablekan verification tue (^^)

amoi said...

haha thanx sbb buang verification...mesti ko tak baca posting aku ni...ahahaha...

dah pernah tgk gambar ni..dan masa tu pon aku teka ko dgn betul...hehe...aah...sebijik cam tasneem...

NedLi Natalisz said...

aku letak kat mtu dulu (^^i)...

saja letak sinie plaks.. nak delete gambar nie dr NB.. nak kosong2kan HDD.. (^^)

cekkeya said...

yg nampak obvious sgt, sbb sama ngn muka anak sedara akak tuh...tak ingat yg mana satu...antara dua tu la...hehe

NedLi Natalisz said...

muker aneem laa kot.. (^^,)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...