Saturday, October 25, 2008

Misi Mencari Winter Jacket Untuk Fara..


Aku turun KL jap.. nak temankan fara carik baju sejuk. Dia nak gi China next month.. ader deligasi UUM ke China ~huhu nak ikutt!!!

So since jumaat hari tue, Pahang cuti umum, so aku turun KL pepagi jumaat.. lagik pun perlu htr mak ngan bah.. diorng nak gi Jakarta.. Tapi sampai2 KL, Fara x naik bas pun lagik (T_T)... dier naik bas dlm pkl 10 pg dr Kedah, so sampai KL lepas pkl 4 ptg camtue...

aleh2 aku lepak umah Radie jerk.. x reti nak merayap sensowang.. rasa mcm klaka jerk kalo merayau sowang-sowang nie (^^i)..

So dlm pkl 4.30 aku kuar.. amik fara kat pekelling.. then terus ke Sunway Piramid, memandangkan dah janji ngan Ona, Marini dll untuk hang out kat sana lepas maghrib.. Sampai kat Sunway (kitorng sesat skit (^^ii)..)... terus rayau carik baju untuk fara.. tp susah gak.. nak yg biasa-biasa jer, cost effective dan cantik (^^)v hahah.. kompem aa susah kan, (^^,)

carik-carik.. sampai ke sudah x jumper yg berkenan di hati dan poket kami Then calling-calling ona and the geng... diorng dah nak sampai.. Ona suh tunggu depan J.Co sbb dier nak beli donut, yg lenlain terus ke Wendys. Banyak giler ona beli.. siap tapau untuk bawak balik Muor (^_^) dan inilah antara donut-donutnyer...


~Donuts oh! donuts.. They drive me nuts!! (^^i!)...


Ona beli sampai 3 kotak.. tp masa tue dah x banyak choice dah.. donut crowns yg ona nak sgt tue pun dah habis dah... huhuh x dpt nak rasa.. ona kata itu yg paling best..

So lepas memborong ~mesti budak2 J.co bengang, xleh nak bawak balik baki donut yg x habis dijual (^^ii)... kitorng pegi ke Wendy's.. jumper Marini, Raihan.. lin dan yg lenlain kat sana.. haha ramai giler.. ingatkan diorng ber-4 ajer.


Walaupun ini bukan meals yg aku order, tp nak letak gak (^^,)


erm... aku order fish burger kot x ingat dah... tp aku x berapa suker laa roti burger dier.. rasa mcm manis-manis. maybe diorng buat drpd cornflour kot. Tak kena ngan tekak aku..


Ona & Me~ Wendy's

Makan-makan time!!..


Pastu potato baked dier pun mcm dah xder rasa... mcm diorng keringkan potato tue before diorg bakar.. huhu x sedap.. kentang tue jadik sgt kering!!

~erm.. ke sbb x biasa makan... haha. (^^')v

Tapi ramai yg ckp Mediterranean Chicken Salad kat Wendy's best.. tp dah habis laa plaks... kalo tidak mmg dah order dah....


So.. lepas makan-makan, dlm pkl 11 camtue.. diorng ajak tgk wayang.. tp kebetulan xder plaks citer yg best.. then diorng ajak lepak tgk Latte @ 8 kat depan starbuck.. tp aku mcm dah penat giler..

Farah pun.. mcm dah mintak2 bantal jer mata dier tue (^^,).. so aku pun balik aa dulu ngan fara...



// So hari nie.. 2 drpd wishlist aku dah dilaksanakan.. haha.. TQ Marini sbb banjer Wendy's... TQ to Ona jugak, sbb banjer makan donut... dan TQ to Radie sbb bentangkan tempat tido, balik-balik terus rebahkan diri ajer(^^,)..

8 comments:

ona said...

aini.. actually rite after u went back home... ktiorg round satu sunway carik aktiviti ape yang nak buat... n finally kitorg main bowling jeks... huhu... penat pusing2 jeks... tapi malam tuh fun laa dapat jumpa korang2 heee...

NedLi Natalisz said...

hehe... aku ok lagik.. tp kesian kat adik aku.. kalo ikut hati nak jer join korng (^^!)

amoi said...

farah p china?best tu...

tp dgr cita china kotor...+ food tak kena dgn tekak org melayu...so better farah bawak spare maggi...in case...hehe...

lagi satu...diaorgnye toilet tade air + pintu...huhu...so kena bawak botol mineral la utk tadah air...

NedLi Natalisz said...

hehe... bab makan farah mmg dah siap awal2 (^^i)...


erm.. kat Beijing pun toilet dier camtue ker?

huD said...

ahhahaha toilet takdek pintu tu bukan kat beijing
kat ulu2 jerk
kawan uda pun ade citer, die buang air sbb tak tahan giler
tapi kaver ngan payung ahahhaha
kalau tak free2 jerk org seterusnyer tgk :))
lawak giler, sadis pun ader

NedLi Natalisz said...

hahahahahaah....


* tgh bayangkan kawan uda buang air cover ngan payung (^^i)

amoi said...

kat beijing pon sama...sbb osmet aku pernah p sana...tp tak sure la kat ulu ke apa...

osmet aku pon pelik sblm pegi sana org suh bawak payung...rupanya tu la kegunaannya..hehehe...

NedLi Natalisz said...

hahaha.. nanti nak pesan kat kakchik suh dier bawak payung (^^ii)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...