Sunday, October 12, 2008

Kebetulan? Ketentuan?... Keliru!!




Aku baru jer tengok telemovie Joe & Faridah nie tadi… dah raya ke-12 baru aku dpt tau citer nie best..

actually aku tgk citer nie pun sbb aku nak dengar lagu obsesiku~ nyanyian aqashaku jer mulanyer… (mcmlah xleh nak masuk site aqasha dgr kat situe (^^!!)…)

dan x sangka plaks aku yg aqasha diberi watak lelaki geli-geli dlm tue.. haha.. mongoksss!!.. aku dah terimagine yg aqasha tue gay (^^i).. ~Oh! Tidaaaaaakkk!!!

Oh!... Drama nie sungguh biasa jer.. drama kisah cinta biasa, tp diluar-biasakan dgn perkara-perkara yg hampir x logic tp diolah sana- sini supaya tak ketara sgt ketidaklogikannyer.

dan sesekali diselit-selitkan dgn lawak-lawak bersahaja dan samar-samar kewujudannyer... ~haha.. aper yg aku merapu nie..


erm.. sebenarnyer aku nak amik satu jerk dr drama nie.. katanyer kebetulan selalunyer aderlah pertanda jodoh seseorg.. betul ker? (‘_^)

Then, siang tadi, biler aku baca paper, aku dpt tau.. baju raya aku sama kaler ngan seseorang.. sungguh kebetulan.. haaa, maknanyer? (^^!!)..

Walaweh.. !!! Mengarut giler!!..


Sebenarnyer aku saja jer merepek-repek perkara yg di atas.
Sila abaikan… (^^!!)

actually, yg sebenar-benarnyer, aku nak masukkan lirik lagu aqasha nie kat sinie… dgn ucapan.. cepatlah aqasha weh.. buat album.. single pun jadiklaa.. (^^’)v


OBSESIKU
Matamu....Bibirmu...
Pipimu & juga senyummu..
Membuat aku lebur..
Hanyut di dalam ghairah..
Kerna mu..

Tubuhmu.. harummu..hatimu..
Oh! semua aku mahu...

Inginku gigit² cuping telinga kecilmu
Luahkan perasaanku..
& membisikkan aku cinta kamu..

Hadiahkan asmara di setiap pagi harimu
Dengan harapan agar kau tahu..
Semoga kau tahu... ku gila kamu

Auramu... Pujuk rayu hatiku..
Sering bergoncang jiwa ini..
Siang malamku gundah,
Tiada melihat wajahmu..
Ku rindu...




//Aku dah ketagih ngan lagu "Obsesiku"… oh! lagu "Meraikan Kehilangan" pun best gak... siyes ckp tolonglah buat album nie cepat2 skit (^_^)

7 comments:

amoi said...

weh....apa ni...
18sx punya lirik...ahahaha...:P

NedLi Natalisz said...

hahahahah..
ko mmg suker pk yg bkn2 laa
(^_^)

amoi said...

haha..ye ke?
biasa la...dah tua2 ni :P

kuizikel said...

ingin ku gigit2 cuping telingamu.. tlh mnjd ringtoneku slama ini.. muahahhahah

NedLi Natalisz said...

korng tgk tak citer joe & faridah nie? Ada lagu obsesiku dlm telemovie nie...

ona said...

wei.. ko nye baju raya sama dengan sape??? haaaa baik cakap.....

NedLi Natalisz said...

kalo dah dinyatakan, dr surat kabar.. for surelah artis kan... hahah..

haaaa.. cuber teka artis mana? (^^!!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...