Monday, October 13, 2008

Cerita Pasal Raya



Pic 1 : Radie and Me


Pic 2 : Farah, Nana, Aneem and Najla


Pic 3 : Farah and Nana



First day raya hari tue.. kitorng pegi umah mak long jer… sbbnyer, thn nie turn maklong buat open house raya pertama.. then semua org dah berjumper kat situe..

Pastu biler nak pegi umah chu.. chu balik umah mertua dier kat Kemunting, then nak gi umah Chik mie.. diorng pun beraya umah family belah makchik lin kat area Cenderawasih..

Pastu nak gi umah Nek long kat Batu 3, nek long laks xder kat rumah… huhuh.. last² aku terlelap kat umah mak ngah kejap lepas hantar tok..

Pastu ingat nak jenguk Lin kat Taman Guru.. tp bimbang xder org kat rumah sbb Lin x balas-balas pun msg aku (dah pkl 3 lebih baru balas huhu (T_T)..)

Sudahnyer.. aku balik umah.. tukar baju.. pg Tunas Manja, beli brg² BBQ Family day, utk hari esoknyer (^^!)…

Dan kerana asyik x jadik jer program raya hari tue, so last-last we all pegi ke white studio kak uda... bergambar gitu-gitu kejap kat sana (^^,)..

Terima kasih kepada Tinta Creative.. (Haaa... dah tlg² buat promosi nie.. kalo x dpt sponsor pakej gambar time aku nak kawen besok-besok, mau aku merajuk ngan abgwan tujuh keturunan.. haha (^^i)..)



Pic 4 : Cousin and Siblings



Pic 5 : Family Portrait



Actually gambar nie kak uda yg tangkap, tp aku edit sendiri.. so mcm ader cacat skit laa aku rasa.. sbb editing aku fail (^^i) ~nie kes x sabar nak tunggu kak uda edit la nie hahahahah…


4 comments:

amoi said...

ok la tu edit...boleh diperbaiki lagi...ehehhe...

NedLi Natalisz said...

i'll take that as a compliment (^^!!)

suzana said...

ok ler tu ned..cantik gambar ni

NedLi Natalisz said...

hehe tq kak bis (^^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...