Sunday, September 21, 2008

Berbuka di luar..

Since smlm aku x kuar rumah seharian (demam terkejut haha.. sbb mimpi yg bukan-bukan (^^!!).. ahaks… ) so tadi aku ajak izah gi buka pose kat luar… makan kat johnny’s…

kenyang perut mcm nak pecah.. hohoho (^.^)

tersilap order sebenarnyer.. sepatutnyer kitorng amik set utk sorang jer dah cukup.. tambah² lauk sedua jer, tp tadi teramik set utk dua org la plaks.. huhuh jenuh nak ngabiskan..

Mujur maghrib dulu before makan… so bleh laa melama²kan diri skit… x perlu terkejar² waktu…

Then gi carik barang² utk uda skit.. biskut utk tok dan yogurt drink utk mak kat carrefour. Pastu before balik si izah tetiba nak makan donutlah plaks.. so dier ajak singgah Big Apple jap… layan jerla..




Pic's: haip!!.. jgn pandang lelama... hahaha


Boleh tahan donut dier.. mcm rangup² tp lembut dan ader krim kat dlm… mmg best laa.. lagik best dr Dunkin Donuts (^^i).. nak-nak yg chocolate dier meleleh² tue.. hohohoh… sgt lazat lagik menggemukkan ~lalalalala…

Tapi kan tetiba jer aku rasa rindu nak makan donut sandsbury’s … huuuuu ~ uda.. poskan untuk akak.. haha(^^i) //permintaan yg bukan², jgn dilayan

Sblm balik.. singgah umah tok kejap.. dah dua minggu kot x jumper tok.. mak kata tok asyik sebut nama aku jerk ~rindulah tue..(^^,)…

So lepak-lepak ngan tok, ajak tok borak² kejap.. last-last meleret² sampai pkl 11.. Actually tok ajak tido umah dier.. tp esok kitorng keja… next time laa dtg tido sana..

6 comments:

amoi said...

sedapnyeee donut tuu....
ramai org ckp sedap tp lom kesempatan nak rasa...
time aku nak beli je kenyang...huhu...
nnti nak beli gak la...nyum2

NedLi Natalisz said...

haha... tergoda kan?
nanti beli kasik aku skit..
(^^i)

ona said...

hmmm... ko patut rasa J.Co Donuts.... lagi sedap woooo!!!!

NedLi Natalisz said...

haaaa... blanja aku ona (^^i)
aku sanggup turun KL (^^,)

kui said...

woo kemecer aku tgk donut tu.. lama x lyn donat, tgk kat dunkin donut tu mcm dah x mnyelerakan a..huhuhu

NedLi Natalisz said...

try aa pojan layan donut nie plaks:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...