Tuesday, September 23, 2008

7 Fakta Tentang Diri Saya

Waaa aper nie main tag-tag la plaks (^^,)… haha.. first time nie.. tp mcm syok la plaks kan.. so layann…

* link to your tagger and post these rules on your blog
* share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
* tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
* let them know they're tagged by leaving a comment on their blog


ok, nie 7 fakta ttg aku...

1. Tak pandai memujuk
~ agak malang bagi sesiapa yg pernah berkapel ngan aku… sbb aku x reti nak pujuk org merajuk… even anak-anak buah aku nangis pun aku biarkan ajer (^^!!)… bknlah x pujuk langsung… pujuk la jugak kan.. tp kalo dua-tiga kali x jalan pujukan aku tue.. kompem aku biarkan jerk.. lantak korng laaa (^^)v

2. Kuat Nangis..
~ kengkadang aku boleh mengalirkan air mata tanpa sebab yg kukuh, terutamanyer ketika memotong bawang (^^!!)

3. Suker sgt tgk citer romantic comedy & action/martial arts
~ hoho… I’m so romantic .. tp kengkadang brutal (^^,)..
~ Aku sgt suker tgk movie yg ader lawan-lawan nie.. x kesah laaa.. kungfu ke.. tomoi ke.. wushu ke.. tai chi ker.. qi qong ke.. karate ke.. judo… tp aku x suker silat- terlalu banyak bunga… dan aku x suker gusti.. tinju aku bleh terima…

4. Tak reti nak tunjuk kasih sayang
~ sbb tue aku x ramai kawan.. aku jenis x reti nak calling-calling.. sms-sms… htr kad bagai (erm.. tp tadi kata romantic kan? Haha.. konflik diri la palks… ) tp sebenarnyer aku sgt care kat kengkawan aku… in fact.. aku kengkadang lebih banyak tau pasal diorng drpd diorng tau pasal aku (^^,)…

5. Sangat Degil
~ err… yg nie sila tanyer kat Pn.Hjh Rosnah untuk pengesahan… sila call 012-34567XX

6. Obses dgn aktor yg kachaks dan comel.. terutamanyer pelakon Korea/Jepun
~ Weeee… yg nie plaks.. sila hubungi adik aku, Uda untuk mendengar bertapa obsesnyer aku terhadap bakal-bakal cheifu dier.... sila hubungi dier slps Office Hour shj sbb dier sgt sibuk menternak kuman khinzir dilabnyer.. (+044 123467899xx)

7. Hantu Komik & Buku Masakan
~ since aku suker org pandai melukis, lukisan, cartoons… so aku mmg minat komik… x-specially komik manga yg stroke lukisannyer cantik/comel shj.. dan berunsurkan romantic/penyiasatan.(^^')
~ buku masakan pun bnyk gambar, so kengkadang aku jadikan buku masakan sbg bedtime story aku... (thanx uda sbb hadiahkan akak buku nigella tue erk... nanti kasik buku The Naked Chef laks erk.. haha (^_^)v.. )



oklah.. inilah kengkawan yg aku tag plaks... hoho (^.^)

Ona - Ona jarang updet.. so nak suh dier rajin skit (^^!)
Piz - piz pun jarang updet blog.. (^^iI)Azlin - dier nie pun… hahah aper akunyer kawan semua jenis x update blog nieh (^^!’)
Kak Anumkak anum.. layanlah tag saya nie.. (^^,)v
Kak Biskak bis.. erm.. ntah-ntah tgh bz buat biskut suji kot (^_^)
Ezzytataulah ezzy layan ke tak tag mengetag nie.. (~_^)Kak Udahaha… lepas habis album ke-8 baru dilayannyer tag aku nie kot .. kak uda, Chaiyok!! \(^^)/

2 comments:

ona said...

ceh... letak nama aku no1... so terpaksa rela laa buat mende alah nih kat blog aku... heheh takpe... nanti dah buat aku habaq mai kat ko... ;)

NedLi Natalisz said...

ekekek... layannn..
ko pun tgh lapang kan..(^^!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...