Friday, August 08, 2008

Ada Apa Dengan Angka 8?

cantik kan tarikh hari nie... 08.08.08

mesti ramai org kawen hari nie... terutama org cina... cousin aku jerk 2 org nikah malam nie.. sbb nak rebutkan tarikh berangka cantik, 080808 nie ('_^) ..

Nasib baik esok hari sabtu, dibuatnyer tgh2 weekdays... tak ke menyusahkan org nak dtg kenduri tgh2 waktu kerja (^^!!)...


oh!.. hari nie last day mak aku pg sekolah.. hari nie mak pencen (^^,)tp yg klakanyer pagi tadi, mak terlewat skit bangun dr biasa.. heheheh hari last bleh terlewat bangun laks...

aku sedar-sedar, tgk mak tgh gosok-gosok baju kurung dier dlm bilik.. selalunyer bajunyer dah siap bergosok.. tp hari nie special skit.. nak kasik hilang kedut-kedut lipatan yg skit2 katanyer...

pastu aku tolong sambungkan sbb mak x mandi lagik.. dah lah sekolah jauh, dekat sejam baru nak sampai... warga sekolah nak meraikan dier hari nie.. kang pengetua sampai lewat la plaks (^^!). ~ mak biasa sampai skolah dlm 7.15

lepas nie.. bleh aa blajar masak ngan mak... mak dah siap ckp dah.. nanti nak ajar aku buat kulit popia sbb setiap kali kitorng makan popia basah kedai depan simpang tue.. dier asyik ckp keraslah popia tue, x sedaplah, aperlah..(^^!!)

erm.. ('_^ )

aperlah mak nak buat lepas pencen nie erk nanti? org dah biasa sibuk kat sekolah & pejabat... tetiba lepak kat rumah jerk... x boring ke nanti (^^,)





// Pojan dulu pernah bercita-cita nak kawen tarikh nie.. tp terkawen awal 5 bulan laks dier.. (^^)v

7 comments:

kui said...

soh mak ko masuk politik.. muakakak.. wajah dah iras2 wan azizah... :D

niat asal 070707 tapi time tu target x smpai.. nk tnggu 080808 lmbat sgt.. muakakak

ko try aim 070809.. jumaat.. cantik tu.. heh

NedLi Natalisz said...

070809?

org aim biler dah nampak sasaran weh! ahaks.. (^^!!)


mak aku tgh buat projek tanaman dan keceriaan depan rumah kitorng skrg nieh (^^)

kui said...

aloha.. xyah tunggu sasaran.. sebut byk kali.. dulu aku aim time tade sasaran lagi pe.. heh

amoi said...

aah...jom2 buat aim...aahhahaa...:P

NedLi Natalisz said...

11.11.11 pun cantik gak kan.. hari jumaat... tp mcm lewat sgt la plaks (^^!!)

sherrina said...

aritu masa saya ada meeting di Jabatan Pendaftaran Negara di Putrajaya, berpusu-pusu pengantin mendaftarkan perkahwinan pada 8/8/2008. Macam2 fesyen pengantin dapat dilihat. Meriah sungguh :)

NedLi Natalisz said...

sherrina,

tarikh cantik camnie... susah nak jumper... 1000 thn lagik baru dpt nieh (^^!!).. tue yg ramai nak rebut tue..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...