Tuesday, May 13, 2008

Jalan-jalan carik pasal di Sepang...

Pic : Sekadar gambar hiasan, xder kena-mengena dgn lawatan ke MIAT


Ona ajak pg MIAT.. ader hari terbuka MIAT… lagik pun ona nak jumper cousin dier yg blajar kat sana.. Kitorng gerak pg.. dlm pkl sepuluh camtue.. then amik ailin, miza dan yana kat shah alam jap, b4 gerak ke Sepang.

Sampai sana dah tengah hari dah.. so teruslah ke MIATnyer… Actually ona ajak dtg sini ader agenda lain, dier nak jumper Dr Faiz (^^,).. tp budak bertuah si zamil a.k.a adik sedara ona tue, tersilap tgk tetatif program…



Pic's 1: Bersama Ailin & Ona, dlm kapal terbang @ MIAT


Dr.Faiz ader talk kat MIAT hari smlm, bknnyer hari nie.. dier punyer excited ajak Ona dtg Sepang, last-last tersilap date rupernyer (^^!!).. so sbg denda, Zamil perlu membelanja kitorng makan seafood di Bagan Lalang..

Aku mmg pun teringin dan agak teruja gak nak jumper Dr. Faiz nie (^^!).. so agak cikewalah biler dpt tau, Dr.Faiz xder hari nie tadi.. huhu xder jodoh nak buat camner kan (^^ii)



Pic's 2: Ailin,Miza & me @ LCCT~bebudak jakun (^^i)


Lepas makan, si Zamil & the geng ajak gi tgk kapal terbang mendarat kat area LCCT… excited giler kitorng sbb dpt tgk kapal terbang lalu atas kepala.. dekat sgt-sgt... rasa mcm kalo lompat bleh cecah badan kapal terbang hahahahah (^_^)

Then.. masa untuk hantar bebudak asrama nie balik (^^,).. dr shah alam.. aku ngan ona singgah di Bukit Raja.. tgh movie sat.. main blasah jerk… nasib baik ader seat lagik…

kitorng tgk Iron Man.. (Oh!.. aku terjatuh chenta la palks kat Tony Stark..) hoho.. (^.^) dr pagi sampai ke malam x habis-habis tgk kapal terbang kitorng nieh... (^^!)



//Ona email 2 jer gambar, huhuhu.. penat jer pose bebanyak (^^, )~ update 310508

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...