Sunday, March 16, 2008

Majlis Pertunangan Pah...



Oleh kerana pojan balik Kedah, so aku ajak ila jer join pegi majlis engagement day pah nie. Lepas amik keta kat uda, terus pg Vista amik ila..

Actually aku main redah jer pg umah pah nie (^^!).. maklumlah kembar Ryogalah katakan, bimbang sesat.. Nasib baik masa dah nak sampai simpang shah alam tue.. pah kasik directionnyer (^^,).

Sesampai jer umah pah nampak khemah putih+pink besar, 2 buah depan umah pah..(memula aku ingat salah rumah.. sbb macam majlis nak kawen jer (^^!!)..) pastu masuk² rumah, si pah belum bersiap lagik.. dier tgk sibuk² tgk hantaran dier..

Tema & konsep majlis pah : Old English Style + pink_kelabu+ceklat /color pink_buruk bak kater pojan. -pah aku sukerlah konsep hantaran ko.. cantik!!.. nak² yg hantaran candy dan cupcakes tue.. huhu oh! hantaran yg cake tue pun comel sgt!!!!.. sungguh teruja!!

Then, rombongan yadi sampai tepat seperti yg dirancangkan.. upacara sarung cincin berjalan dgn jayanyer.. tp aku x dpt nak tgk.. sbb ramai sgt orang berkerumun kat pah.. aku nie rendah, pastu xleh nak lompat² la plaks..(^^!!)..

Pastu biler dah bertukar-tukar hantaran, kak yong ckp.. bebudak nie beli kek untuk hantaran nie asing², tp dua² end up, pilih design yg sama, kaler jer lain-lain.. Sherashi bershama betul korng nie erk? (^^!!)..

Actually ingat nak berlama-lama skit lepak umah pah, tp tetiba abgwan msg suh balik awal, sbb esok pagi kena pg Terengganu. Ganti dier pg meeting pasal Projek Fasa 6 tue.. so terpaksalah beransur awal..


sowiee pah (/_'\)
apa-apa pun.. tahniah sbb dah jadik tunangan org..



//erm.. lepas nie kalo call pah mesti selalu engage jer kan? (^^!!)


7 comments:

nedli said...

testing

pojan said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhh lawa giler si pah ni.. hehe.. rugi tk dpt gi ari tu....

nedli said...

mmg lawa pun...
bangga jerk mker yadi aku tgk (^^!!)...



// kami jerk yg comot.. bak kata mak pah (^_^)

amoi said...

aah..aku la plg comot kot...tp dulu lg comot smp mak pah tak kenal...eheheheh...

nedli said...

hahah.. klaka jerk biler dgr mak pah ckp camtue...

erm.. kiranyer skrg nie, kiter dah cun aa kan, moi kan? (^^!!)

Fazrina said...

uikkk... mak aku kata ape?? korang comot?? bia betul mak aku... anak die nih 1000000x lagi comot... jgn amik hati kawan2... mak aku begurau je tu... enii bile nak upload gamba kat fotopage??? nanti2 kalau free, upload ek.. :) anyway thanks a lot to ila n eni pasal datang arituh... teharu aku... to pojan.. takpe nanti kawin ko wajib datang! ishh pjg lak comment aku cam page sendiri.. hihi.. till then, take care!

NedLi Natalisz said...

hehehe... kitorng x amik hatilah pah... kiranyer mcm skrg nie kita dah pandai melaram laa kan?(^^!!)

tp yg klakanyer bkn aper.. mak ko gunakan term yg sama mcm wahab sebut masa kat majlis kawen mas dulu.. "lawa2 korng skrg.. x mcm dulu.. comot jerk"

(^-^)v

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...