Tuesday, July 24, 2007

Mini Reunion..



Hujung minggu lepas, aku saja jerk ajak diorng2 nie jumpa-jumpa,makan-makan dan lepak2. actually aku plan benda nie lama dah.. bulan 2 hari tue (^^!!)..

tp time tue aku sibuk ngan delivery.. then bulan 4 aku off to UK ... pastu biler balik.. sambung sibuk ngan claim dan akaun audit... so last2.. bulan 7 baru berjaya buat majlis together-together nie (^^)...

Tujuan sebenar nak berjumper ajer.. memandangkan dah lama sgt kitorng x jumper dan tak lama lagik.. pojan dan mas dah nak naik pelamin. so maybe lepas nie mcm susah skit nak kumpul2 camnie lagik...('_^)

memula.. agenda kitorng ialah.. lunch sesama, main bowling dan berkaraoke... tp oleh kerana time tue, ader tournament bowling org2 SPA.. so pusat bowling tue dah dibook sepenuhnyer dek diorng... jadk kitorng just makan-makan dan berkaraoke ajerk...

alhamdulillah... semuanyer berjalan lancar dan sgt seronok.. ~sangat-sangat-sangat seronok..(^^)


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



// InsyaAllah... next time kiter get together lebih ramai lagik erk? (^^!)


2 comments:

kuizikel said...

dulu ada ali je, skang dah ada maryam n nisa... n iyman.. pastu ada shariff dan safia.. :D.. pastu qaseh...

NedLi Sakurai said...

bila la gamaknya dpt berkumpul lagi cengginie kan?.. Dulu Is dan D kata nak buat BBQ.. aku tungu2 gak, tp xder plaks jemputan (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...