Monday, April 23, 2007

Day 22: Balik Aberdeen..

Erm.. kitorng gerak awal dr Birm. pkl 6.oo pg kitorng dah lepak2 kat bus stop, tunggu mega bus nak sampai, tp mcm hari tue.. lewat 30 minutes gak.. hampeh tul mega bus nie (^^,)..

Sampai London pkl 9.30 camtue.. then kak eta laks jaga beg.. aku ngan uda gi round2 sekeliling Victoria station.. hajat di hati nak beli topi London yg ader loceng² tue… tp x jumper laks.. ( huhuhuhu aku nak topi London tueee!!!! )

last2 aku dpt sebijik mug ajerk.. oklah.. bleh tambah koleksi peribadi aku yg sedia ada tue kan… Lepas boring2 kat situe.. baru kitorng mula gerak ke Gatwick Airport… Kul 6.15pm kitorng mendarat kat Aberdeen Airport.



//Biler dah jejak kaki kat tanah, baru terasa penatnyer.. huhu .. are..areee.. (*-*,).lepas nie lepak umah jer kot.. uda pun dah start kelas dah next week…

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...