Sunday, August 20, 2006

Wahai hati pujuklah perasaan



".. ingin mengirup udara yang sama, memijak bumi yang sama dengan kanda..."

Demam PGLtM dah aku nie.. last friday gi tgk teater. First time tgk teater nie, so radie pesan.. wajib pakai vouge²; kalo tidak nanti kena halau.. (^^i). Memula ingat nak pakai kebaya.. tp bila pikir balik.. kang abg stepen ikut balik umah la plaks.. (^^!!)

Then.. sampai kat istana budaya.. betul² lagik 5 minit teater nak start.. heheh berlari² anaklah kami berempat mendaki tangga.. nasib baik x terpelecok ngan kasut tumit 3 inci tue (^^!)..

kitorng dpt seat atas (gayat skit).. walaupun best, tp x dpt tgk muka abg stepen ngan macik tiara dekat²lah.. nampak dr kejauhan ajer kemachoan abg stepen itu..

Erm.. citer dia biasa jer (maybe sbb dah tau jalan cerita PGL).. tp yg membuat aku bleh stay sampai habis tanpa tertido di akhir cerita ialah.. penggunaan props dan pentas yg sgt baik.. hebat tul diorng nie...

pastu.. time nyanyi² reramai pun best gak.. sbb diorng bersemangat gila... tp sayangnyA.. x dpt tgk AC Mizal laa.. dia off kot kelmarin.. org lain ganti tempat dier...


//kesimpulannyer.. tgk teater adalah tidak merugikan jika teater itu benar² bagus.. (^^!). 8 bintang!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...