Monday, May 01, 2006

Selamat Hari Pekerja


Sekejap jer masa berlalu...sedar² dah masuk bulan 5 pun... dan hari nie cuti hari pekerja..lepak² di rumah jerlah mcm biasa.

erm.. smlm kitorng bertiga; aku, uda and radie.. gi keluar minum² kat kedai tebing sg kuantan tue.. actually saja nak merealisasikan impian radie (^_^).. dier pernah ckp dulu.. time tue form 5.. "lepas SPM nanti kiter gi minum² kat situe nak?".. baru skrg dpt pegi... (^^' )..

then biler dah habis minum.. rasa mcm malam masih muda.. haha.. so kitorng gi lepak benteng la plaks.. minum² sesambil borak² dan tgk² org lalu lalang.. sedar² dah nak masuk kul 12 mlm.. Tapi Benteng masih terang-menderang.. then banyak jerk family² ngan anak² diorng, tue yg x sedar hari dah lewat huhu.. (x pernah² buat kerja cengginie... merayau sampai nak pagi.. (^^!!)..)

Dr 11.45..last² we all sampai umah kul 1 pagi (^^!!)..


erm..( ^-')

next time nak lepak² benteng lagilah.. actually tempat tue mmg tempat tumpuan org yg dah berfamily... x sangka ader tempat cengginie kat kuantan... dan rupa-rupanya mmg dah lama wujud pun.. aku jer yg x tau...(^^).. katak betullah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...