Wednesday, April 26, 2006

When U Miss Someone....


Smlm, lepas balik meeting ngan kaypi, aku singgah Giant beli² brg dapur yg makin kurang kat rumah tue. Then tetiba rasa mcm nak makan nasi ayam plak.. so aku pun masak lah nasi ayam smlm..

erm... masa masak² tue.. tetiba aku teringat masa aku kat mid valley ngan org tue.. "mcm mana nak buat nasik ayam?"..hehehe (^^' ) tersenyum sowang² aku kat dapur, time tue gak aku rasa rindu, sgt rindu.. dan alangkah indahnya kalo dier pun sama..



erm.. TQ to Fara.. Air Lemon yg kakchik buat tue sgt best!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...